ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλιππος Τύμβιoς: Πώς θα επηρεάσει την Κύπρο το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα - Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο

Φίλιππος Τύμβιoς: Πώς θα επηρεάσει την Κύπρο το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα - Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο

Προς την Κύπρο αλλά εξασθενησμένο, κινείται το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τις προηγούμενες μέρες την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Εύβοιας.

Του Άντρου Ιωάννου

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός Φίλιππος Τύμβιος, σημείωσε ότι 'το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα κινείται Ανατολικά , προς τις περιοχές μας, αλλά είναι εξασθενησμένο και αδυνατίζει'.  Σημείωσε δε, ότι αυτό που παρατηρούμε εμείς από το εν λόγω κύμα, είναι η πτώση της θερμοκρασίας και οι νεφώσεις που δημιουργούν πιθανότητες για μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, ο κ. Τύμβιος, σημείωσε ότι σε ορισμένες περιοχές οι τιμές είναι χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές, ενώ σε άλλες όπως για παράδειγμα τα παράλια, υψηλότερες.

Πέραν τούτου, ο κ. Τύμβιος ανέφερε ότι από την Τετάρτη (13/08), θα δούμε σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τα επίπεδα της υγρασίας, τόνισε ότι υπάρχει μια περίπτωση να είναι αυξημένη την Τετάρτη (12/08) και την Πέμπτη (13/08), ωστόσο λόγω του ότι οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, δεν θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή. 

Όσον αφορά τον Δεκαπενταύγουστο, ο κ. Τύμβιος ανέφερε ότι ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως αίθριος και θα επικρατεί ζέστη, ωστόσο περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν τις επόμενες μέρες.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top