ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη  με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής  Οικονομικής Ζώνης, καθώς "και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική  Μεσόγειο" όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.  

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα το απόγευμα στις 17.00 έχει  προγραμματιστεί επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Γενικό Γραμματέα του NATO  Γενς Στόλτενμπεργκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE