ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη  με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής  Οικονομικής Ζώνης, καθώς "και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική  Μεσόγειο" όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.  

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα το απόγευμα στις 17.00 έχει  προγραμματιστεί επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Γενικό Γραμματέα του NATO  Γενς Στόλτενμπεργκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE