ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται ο 78χρονος - Βρέθηκε στον υπολογιστή του παράνομο υλικό με παιδιά

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται ο 78χρονος - Βρέθηκε στον υπολογιστή του παράνομο υλικό με παιδιά

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα (10/08) 78χρονος για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας. 

Στη σημερινή (10/08)  δικάσιμο ο 78χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ακολούθως το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο όρισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 25.1.21.

Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του να αφεθεί ελεύθερος ο 78χρονος με περιοριστικούς όρους.

Το Δικαστήριο διέταξε  όπως μέχρι την 25η Ιανουαρίου του 2021, ο 78χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους .

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, στην κατοχή του 78χρονου σε σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού του υπολογιστή βρέθηκε παιδικό πορνογραφικό υλικό στις 27.7.2020 .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE