ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται ο 78χρονος - Βρέθηκε στον υπολογιστή του παράνομο υλικό με παιδιά

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται ο 78χρονος - Βρέθηκε στον υπολογιστή του παράνομο υλικό με παιδιά

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα (10/08) 78χρονος για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας. 

Στη σημερινή (10/08)  δικάσιμο ο 78χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ακολούθως το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο όρισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 25.1.21.

Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του να αφεθεί ελεύθερος ο 78χρονος με περιοριστικούς όρους.

Το Δικαστήριο διέταξε  όπως μέχρι την 25η Ιανουαρίου του 2021, ο 78χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους .

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, στην κατοχή του 78χρονου σε σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού του υπολογιστή βρέθηκε παιδικό πορνογραφικό υλικό στις 27.7.2020 .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE