Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος!

Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος!

Δεν φαίνεται να κάμνει πίσω ο Βασιλιάς Γεώργιος, σε σχέση με τις επιλογές του για τη νέα επιτροπή διαιτησίας.

Τουλάχιστον τούτη την ενημέρωση, μου έδωσε χθες βράδυ, άνθρωπος που είναι αρκετά κοντά στο «Παλάτι» της Έγκωμης.

Ο Λεόντιος (Λούης) Τράττος, μαθαίνω ότι την έχει κλειδωμένη τη θέση. Είχε εκφράσει μερικές επιφυλάξεις, αλλά τελικά θα αποδεχθεί την πρόταση να φορέσει κουστούμι και να λαμβάνει αποφάσεις για τα διαιτητικά δρώμενα.

Ο Βασιλιάς, δεν επηρεάζεται από αντιδράσεις, για την τοποθέτηση των Μιχάλη Ιωάννου και Παναγιώτη Γερασίμου στο νέο σχήμα.

Όπως έγραψε ξανά ο Αιχμηρός, ο λόγος που ο «Σούπερ Μαν» θα έχει πλέον περιορισμένες εξουσίες, είναι γιατί αναβαθμίζεται ο «κανακάρης» του, ο Αντρέας Αργυρού.

*Ξεκαθαρίζω ότι ο Αιχμηρός, αν και αρκετά εξοικειωμένος με την τεχνολογία, δεν δέχεται μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

The post Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE