Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Αύξηση των ποινών για εμπρησμούς δασών, που θα φθάνουν την ισόβια κάθειρξη, εισηγήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ώστε "η ποινή να λειτουργεί ως πραγματικός αποτρεπτικός παράγοντας". 

Την ανάγκη για αύξηση των ποινών ώστε αυτές να καταστούν αποτρεπτικές τόνισε, απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά την υπογραφή για τα αντιπλημμυρικά φράγματα Αραδίππου.
 
Ο κ. Καδής είπε πως φαίνεται ότι αρκετές από τις δασικές πυρκαγιές είναι κακόβουλες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE