Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Αύξηση των ποινών για εμπρησμούς δασών, που θα φθάνουν την ισόβια κάθειρξη, εισηγήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ώστε "η ποινή να λειτουργεί ως πραγματικός αποτρεπτικός παράγοντας". 

Την ανάγκη για αύξηση των ποινών ώστε αυτές να καταστούν αποτρεπτικές τόνισε, απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά την υπογραφή για τα αντιπλημμυρικά φράγματα Αραδίππου.
 
Ο κ. Καδής είπε πως φαίνεται ότι αρκετές από τις δασικές πυρκαγιές είναι κακόβουλες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.