ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2),  κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE