ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2),  κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE