ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2),  κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE