Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία ανακοινώνει η Eurobank σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για επιδότηση του επιτοκίου τέτοιων δανείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας «το νέο αυτό στεγαστικό δάνειο προσφέρεται μέσα από σύγχρονες, απλές και ευέλικτες  διαδικασίες που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «η τιμολόγηση του δανείου έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των νοικοκυριών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς υπό προϋποθέσεις, η κυβερνητική επιδότηση καλύπτει πλήρως το επιτόκιο του δανείου για τα τέσσερα πρώτα χρόνια».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE