Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία ανακοινώνει η Eurobank σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για επιδότηση του επιτοκίου τέτοιων δανείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας «το νέο αυτό στεγαστικό δάνειο προσφέρεται μέσα από σύγχρονες, απλές και ευέλικτες  διαδικασίες που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «η τιμολόγηση του δανείου έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των νοικοκυριών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς υπό προϋποθέσεις, η κυβερνητική επιδότηση καλύπτει πλήρως το επιτόκιο του δανείου για τα τέσσερα πρώτα χρόνια».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE