Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία ανακοινώνει η Eurobank σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για επιδότηση του επιτοκίου τέτοιων δανείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας «το νέο αυτό στεγαστικό δάνειο προσφέρεται μέσα από σύγχρονες, απλές και ευέλικτες  διαδικασίες που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «η τιμολόγηση του δανείου έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των νοικοκυριών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς υπό προϋποθέσεις, η κυβερνητική επιδότηση καλύπτει πλήρως το επιτόκιο του δανείου για τα τέσσερα πρώτα χρόνια».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE