Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία ανακοινώνει η Eurobank σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για επιδότηση του επιτοκίου τέτοιων δανείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας «το νέο αυτό στεγαστικό δάνειο προσφέρεται μέσα από σύγχρονες, απλές και ευέλικτες  διαδικασίες που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «η τιμολόγηση του δανείου έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των νοικοκυριών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς υπό προϋποθέσεις, η κυβερνητική επιδότηση καλύπτει πλήρως το επιτόκιο του δανείου για τα τέσσερα πρώτα χρόνια».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Σεπτεμβρίου και τον Τ/κ ηγέτη στις 15 του μήνα, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.