Πάνι Ιακώβου: Η σύζυγος του Μιχάλη Σοφοκλέους μοιράστηκε την πιο όμορφη εικόνα με τον γιο τους στην παραλία

Πάνι Ιακώβου: Η σύζυγος του Μιχάλη Σοφοκλέους μοιράστηκε την πιο όμορφη εικόνα με τον γιο τους στην παραλία

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η σύζυγός του Πάνι Ιακώβου, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ο ερχομός του γιου τους, Σοφοκλή, πολλαπλασίασε την ευτυχία τους.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα, μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε την συνέχεια στο chnews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.