ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Φωτιά σε ένα όχημα επεκτάθηκε και σε δεύτερο

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Φωτιά σε ένα όχημα επεκτάθηκε και σε δεύτερο

Δύο οχήματα έχουν πάθει εκτεταμένες ζημιές από φωτιά που τέθηκε, στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με αστυνομική πληροφόρηση στην ιστοσελίδα, τα δύο οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο, παρά την αερογέφυρα της Σωτήρας.

Φωτιά που τέθηκε στο ένα όχημα επεκτάθηκε και στο δεύτερο, με τα δύο αυτοκίνητα να έχουν πάθει εκτεταμένες ζημιές.

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου και κατέσβησε την φωτιά.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση και θα συνεχίσει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE