ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση στο βάρος των οδικώς μεταφερόμενων φορτίων επέφερε η πανδημία

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση στο βάρος των οδικώς μεταφερόμενων φορτίων επέφερε η πανδημία

Μείωση στο βάρος των φορτίων που μεταφέρθηκαν οδικά τόσο εντός Κύπρου όσο και από και προς την Κύπρο, επέφεραν τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, με βάση τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020.

Συγκεκριμένα η Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020 όταν άρχισαν να εφαρμόζονται στην Κύπρο τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το συνολικό βάρος των προϊόντων που μεταφέρθηκαν οδικώς εντός Κύπρου παρουσίασε μείωση 12,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς από και προς την Κύπρο σημείωσε επίσης μείωση 6,7%.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE