ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

Τρένο υψηλής ταχύτητας της εταιρείας ScotRail που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμπερντίν-Νταντί στη Σκωτία εκτροχιάστηκε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί της Τετάρτης (12/08) στην περιοχή Στόουνχεϊβεν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον επτά ασθενοφόρα, ένα ελικόπτερο ασθενοφόρο και οχήματα της πυροσβεστικής, αλλά για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν και πόσοι τραυματίες υπάρχουν.

Στην περιοχή είχαν σημειωθεί πλημμύρες λόγω σφοδρής βροχόπτωσης τη νύχτα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο συρμός έπεσε σε πλαγιά όταν εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται από το σημείο του εκτροχιασμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE