ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

Τρένο υψηλής ταχύτητας της εταιρείας ScotRail που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμπερντίν-Νταντί στη Σκωτία εκτροχιάστηκε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί της Τετάρτης (12/08) στην περιοχή Στόουνχεϊβεν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον επτά ασθενοφόρα, ένα ελικόπτερο ασθενοφόρο και οχήματα της πυροσβεστικής, αλλά για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν και πόσοι τραυματίες υπάρχουν.

Στην περιοχή είχαν σημειωθεί πλημμύρες λόγω σφοδρής βροχόπτωσης τη νύχτα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο συρμός έπεσε σε πλαγιά όταν εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται από το σημείο του εκτροχιασμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE