Τούρκος Υπ. Ενέργειας: Προπαγανδιστικό βίντεο με Όρουτς Ρέιτς

Τούρκος Υπ. Ενέργειας: Προπαγανδιστικό βίντεο με Όρουτς Ρέιτς

Συνεχίζει τα προπαγανδιστικά βίντεο η Τουρκία, σχετικά με τις κινήσεις του Όρουτς Ρέιτς στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας παρουσιάζεται ένα ερευνητικό σκάφος- υπερπαραγωγή όπου το προσωπικό του εργάζεται αδιάκοπα και με χαμόγελο.

Πέραν τούτου, ο ανέφερε ότι το 'Oruc Reis' θα ποντίσει ταινία (σεισμικό καλώδιο) 1.750 χιλιομέτρων στη Μεσόγειο μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE