Aποκάλυψη για το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Aποκάλυψη  για το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Στο “Καλοκαίρι #not” προχώρησε σε μια αποκάλυψη ο Γρηγόρης Γκουντάρας που μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου θα βρίσκεται η δημοσιογράφος Μάρτυ Λαζάρου ενώ η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε όταν είπε μια πληροφορία για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά στην εκπομπή, δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις. Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης, το οποίο αν το περάσει θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση και αν είναι κάτω από εκεί θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση.
Ο Σκαι νομίζω το έχει ξανακάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE