Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες
Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ.Τατάρ είπε ότι θα ψηφίσουν «όχι» στην ψηφοφορία για έγκριση της παραίτησης Οζγκιουργκιούν. Όπως ανέφερε ο κ. Τατάρ, ο κ. Οζγκιουργκιούν είναι ένας «βουλευτής» που υπήρξε ηγέτης του ΚΕΕ και υπηρέτησε επίσης ως «πρωθυπουργός», ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη «βουλή» εξαιτίας κάποιων εξελίξεων.
Πρόσθεσε ότι η «βουλή» πρέπει να εγκρίνει την παραίτησή του και το ΚΕΕ δεν θα το πράξει, αφού υποστηρίζουν ότι η θητεία του κ. Οζγκιουργκιούν πρέπει να συνεχιστεί.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




