Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 34 βαθμών Κελσίου για έκτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1961.

Ο παρατεταμένος καύσωνας ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να τερματιστεί αύριο με σφοδρές καταιγίδες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία μάλιστα έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για σφοδρές βροχοπτώσεις, κεραυνούς και κίνδυνο πλημμυρών για το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την Πέμπτη.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη στη Σκωτία, με αποτέλεσμα πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7.30 μ.μ. στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE