Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 34 βαθμών Κελσίου για έκτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1961.

Ο παρατεταμένος καύσωνας ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να τερματιστεί αύριο με σφοδρές καταιγίδες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία μάλιστα έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για σφοδρές βροχοπτώσεις, κεραυνούς και κίνδυνο πλημμυρών για το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την Πέμπτη.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη στη Σκωτία, με αποτέλεσμα πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE