Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 34 βαθμών Κελσίου για έκτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1961.

Ο παρατεταμένος καύσωνας ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να τερματιστεί αύριο με σφοδρές καταιγίδες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία μάλιστα έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για σφοδρές βροχοπτώσεις, κεραυνούς και κίνδυνο πλημμυρών για το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την Πέμπτη.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη στη Σκωτία, με αποτέλεσμα πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE