Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 34 βαθμών Κελσίου για έκτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1961.

Ο παρατεταμένος καύσωνας ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να τερματιστεί αύριο με σφοδρές καταιγίδες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία μάλιστα έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για σφοδρές βροχοπτώσεις, κεραυνούς και κίνδυνο πλημμυρών για το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την Πέμπτη.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη στη Σκωτία, με αποτέλεσμα πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE