ΥΠΟΙΚ: 'Η Κύπρος αποτρέπει τη φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες'

ΥΠΟΙΚ: 'Η Κύπρος αποτρέπει τη φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες'

Η Κύπρος δεν στοχοποιείται, αποτρέπεται φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες, ως η διαπραγματευτική μας θέση, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

«Την επόμενη της συνάντησης μας, η Ρωσία ανακοινώνει διαδικασία αναθεώρησης Συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας & με Ελβετία μετά από Ολλανδία, Μάλτα, Λουξεμβούργο. Η Κύπρος δεν στοχοποιείται, αποτρέπεται φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες, ως η διαπραγματευτική μας θέση», σημείωσε στο tweet του ο κ. Πετρίδης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE