ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπαθε κράμπα ενώ κολυμπούσε και εισρόφησε θαλασσινό νερό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 45χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ:  Έπαθε κράμπα ενώ κολυμπούσε και εισρόφησε θαλασσινό νερό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 45χρονος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Τέταρτη (12/08), πρόσωπο που κολυμπούσε σε παραλία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, το εν λόγω πρόσωπο έπαθε κράμπα καθώς κολυμπούσε με αποτέλεσμα να εισροφήσει θαλασσινό νερό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν την Τετάρτη 12/08, οι συνάδελφοι μας στην περιοχή Ορόκλινης(ΛΑΡ3) της επαρχίας Λάρνακας.

Στις 17.50 οι συνάδελφοι εντόπισαν λουόμενο να υποβαστάζει άλλο άτομο (άνδρα ηλικίας 45 χρονών) και να καλεί σε βοήθεια. Αφού τους ανέσυραν από το νερό παρείχαν άμεσα στο δεύτερο άτομο τις πρώτες βοήθειες αφού όπως ανέφερε είχε πάθει κράμπα ενώ κολυμπούσε, πανικοβληθηκε με αποτέλεσμα να εισροφήσει και θαλασσινό νερό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο (το οποίο να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκε στο περιστατικό σε χρονο 4 λεπτών) για την μεταφορά του πάσχοντα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE