Δήμος Λευκωσίας: Πότε θα είναι κλειστές οι Λαϊκές Αγορές

Δήμος Λευκωσίας: Πότε θα είναι κλειστές οι Λαϊκές Αγορές

Kλειστές το Σάββατο 15 Αυγούστου θα είναι η Λαϊκή Αγορά του ΟΧΙ και η Αγορά Αγίου Αντωνίου λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας.

Προσθέτει ότι «επίσης κλειστό το Σάββατο 15 Αυγούστου θα είναι και το Πράσινο Σημείο του Δήμου Λευκωσίας, που βρίσκεται στην οδό Γιάννη Κορομία 2 στο Καϊμακλί».
 
Ως εκ τούτου, «το κοινό θα μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 από τις 7:00π.μ. και 12 το μεσημέρι».
 
Σημειώνεται ότι «η αγορά του Αγίου Αντωνίου θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE