Ερντογάν: Επικοινωνία με Μέρκελ και Σαρλ Μισέλ για την κατάσταση στην Αν. Μεσόγειο - 'Πυρά' κατά Μακρόν

Ερντογάν: Επικοινωνία με Μέρκελ και Σαρλ Μισέλ για την κατάσταση στην Αν. Μεσόγειο - 'Πυρά' κατά Μακρόν

Επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας (13/08), ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε συνδιάσκεψη των επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος του, ο Ερντογάν ενημέρωσε για το εν λόγω θέμα, ενώ την ίδια στιγμή ανέφερε ότι κατά την διάρκεια των επαφών θα συζητηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο και οι διμερείς σχέσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος Πρόεδρος έστρεψε τα πυρά του προς τον Εμανουέλ Μακρόν για την παρουσία της Γαλλίας στον Λίβανο. Όπως είπε, 'το θέμα μας δεν είναι να βγάλουμε φωτογραφίες και να κάνουμε επίδειξη μπροστά στις κάμερες. Είμαστε στον Λίβανο επειδή αυτό επιτάσσει η ισχυρή και αιώνια φιλία μας. Οι σύντροφοί μας δεν πήγαν εκεί σαν τον Μακρόν. Αντιθέτως πράξαμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον΄.

 

Πηγή: CNN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE