ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδιορθώθηκε η βλάβη στην παραλία Μακένζι - Πότε τίθεται ξανά στη διάθεση του κοινού

Επιδιορθώθηκε η βλάβη στην παραλία Μακένζι - Πότε τίθεται ξανά στη διάθεση του κοινού

Επιδιορθώθηκε η βλάβη στη βαλβίδα του αγωγού λυμάτων στη παραλία Μακένζη στη Λάρνακα, η οποία εκκενώθηκε από το κοινό λόγω εκροής λυμάτων. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) αναφέρεται ότι «σήμερα προκλήθηκε βλάβη σε βαλβίδα του αγωγού λυμάτων του ΣΑΛ, προκαλώντας μικρής έκτασης απώλεια λυμάτων στην περιοχή Μακένζη, στα σύνορα μεταξύ παραλίας και  αεροδρομίου Λάρνακας. Η βλάβη εντοπίστηκε έγκαιρα και τέθηκε σε λειτουργία δεύτερος εφεδρικός αγωγός λυμάτων του ΣΑΛ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά».
 
Προστίθεται ότι «το προσωπικό παραλίας του Δήμου Λάρνακας με τη βοήθεια των ναυαγοσωστών απομάκρυναν σε βορειότερο τμήμα της παραλίας τους λουόμενους για αποφυγή οποιασδήποτε προβλήματος. Για προληπτικούς λόγους, μέρος της παραλίας έχει κλείσει και απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο νερό».
 
Παράλληλα «διενεργούνται αναλύσεις για την ποιότητα και την καταλληλότητα του νερού. Ολόκληρη η παραλία Μακένζη θα επαναλειτουργήσει και πάλι κανονικά αύριο το πρωί».
 
Ο Δήμος Λάρνακας και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας «εκφράζουν απολογίες στο κοινό για τυχόν ταλαιπωρία που έχει υποστεί».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top