Ενοχλημένο το ψευδοκράτος από την παρουσία γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών

Ενοχλημένο το ψευδοκράτος από την παρουσία γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών

«Απαράδεκτη κατάσταση» χαρακτήρισε ο «υπουργός ενέργειας και οικονομίας», Χασάν Τατσόι την παρουσία δύο γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών και ενός μεταγωγικού C-130 στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο. 

Αυτό το βήμα της Γαλλίας αποτελεί απειλή για την ειρήνη και την ηρεμία στο νησί, πρόσθεσε σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο. Η ε/κ πλευρά, συνέχισε, «πρέπει να μαζέψει το μυαλό της στο κεφάλι της και να αποφεύγει βήματα που θα διασαλέψουν την ηρεμία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE