Ενοχλημένο το ψευδοκράτος από την παρουσία γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών

Ενοχλημένο το ψευδοκράτος από την παρουσία γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών

«Απαράδεκτη κατάσταση» χαρακτήρισε ο «υπουργός ενέργειας και οικονομίας», Χασάν Τατσόι την παρουσία δύο γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών και ενός μεταγωγικού C-130 στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο. 

Αυτό το βήμα της Γαλλίας αποτελεί απειλή για την ειρήνη και την ηρεμία στο νησί, πρόσθεσε σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο. Η ε/κ πλευρά, συνέχισε, «πρέπει να μαζέψει το μυαλό της στο κεφάλι της και να αποφεύγει βήματα που θα διασαλέψουν την ηρεμία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.