ΕΛΛΑΔΑ: Αρνητικό ρεκόρ, 5 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες - Στα 204 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Αρνητικό ρεκόρ, 5 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες - Στα 204 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Σε 204 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, αναφέροντας και πέντε ακόμα θανάτους. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 6.381, εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες. Από αυτά 1.557 (24,4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.110 (48,7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Είκοσι δύο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. Οι επτά (31,8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 54,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω, ενώ 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Αναφέρονται, επίσης, πέντε ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι και 221 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 75 (33,9%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 77 έτη και το 95,9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE