ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του Ντονγκαλά: Τον κατηγόρησαν ΑΔΙΚΑ για κλοπή σε γνωστό κατάστημα – Το είχε… ποστάρει στο Instagram! (ΒΙΝΤΕΟ)

H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του Ντονγκαλά: Τον κατηγόρησαν ΑΔΙΚΑ για κλοπή σε γνωστό κατάστημα – Το είχε… ποστάρει στο Instagram! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε ο Ντιομερσί Ντονγκαλά (ο οποίος είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ) τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Βέλγιο όταν τον κατηγόρησαν άδικα για κλοπή από γνωστό κατάστημα ρούχων ένδυσης.

Ο 29χρονος εξτρέμ της Γκενκ έκανε τα ψώνια του σε γνωστό κατάστημα στο Βέλγιο και ξαφνικά δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν γιατί η υπεύθυνη κατήγγειλε πως ο Ντονγκαλά έκλεψε τα ρούχα που κρατούσε.

Ο Κογκολέζος εξτρέμ δεν έχασε την ψυχραιμία του και μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram stories την εμπειρία του με τους αστυνομικούς να τον συνοδεύουν μέσα στο κατάστημα. «Πλήρωσα για τα πράγματα που πήρα και τώρα δύο αστυνομικοί με σταμάτησαν γιατί υποτίθεται έκλεψα κάτι (…) Έψαξαν την τσάντα μου επειδή μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία», έλεγε στο βίντεο που ανέβασε ενώ καθ’ όλη την διάρκεια ήταν ψύχραιμος και χαμογελαστός.

Στη συνέχεια γύρισε κι άλλο βίντεο μέσα από το αμάξι του και είπε: «Η ταμίας είπε ότι βρήκαν σκισμένες ταμπέλες ρούχων παντού μέσα στο κατάστημα. Και τους απάντησα: Δηλαδή βρήκατε τις ταμπέλες και κατηγορείτε εμένα;(…) Η αστυνομία υποστήριξε ότι η κεταγγελία έλεγε έναν μαύρο άνδρα με άφρο μαλλιά και πλεξούδες. Οπότε κι εγώ της είπα ότι μας βάζει ταμπέλες και μάλιστα χωρίς να με δει με κατηγόρησε! Δεν φταίω καν την αστυνομία, αν και ήταν λίγο υπερβολικοί στην αρχή, αυτοί έκαναν την δουλειά τους. Η γυναίκα από το κατάστημα όμως… είναι σκανδαλώδες».

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα είχε τονίσει πως δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του απολογήθηκε για το λάθος της. Εν τέλει προχώρησε δικαστικά την υπόθεση. Μάλιστα για τα όσα συνέβησαν σχολίασε σε νέες δηλώσεις του λίγες μέρες μετά, τονίζοντας πως δεν το είδε ως ρατσιστικό επεισόδιο όμως όλοι οι φίλοι του έλεγαν ότι αυτός ήταν ο λόγος που έγινε το περιστατικό.

Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε τα δύο δημοσιεύματα της σελίδας dhnet.be!

Επιμέλεια: Ανδρέας Χρίστου

The post H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του Ντονγκαλά: Τον κατηγόρησαν ΑΔΙΚΑ για κλοπή σε γνωστό κατάστημα – Το είχε… ποστάρει στο Instagram! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top