Ηλίας Βρετός: Για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσίαση – Το τηλεπαιχνίδι που συζητά

Ηλίας Βρετός: Για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσίαση – Το τηλεπαιχνίδι που συζητά

Για πρώτη φορεία θα δοκιμαστεί στο κομμάτι της παρουσίασης ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρετός.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά ΜΜΕ συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για το νέο τηλεπαιχνίδι «Joker», που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβρη μέσα από την συχνότητα του Open και στην Κύπρο του Omega.

Ο Ηλίας Βρεττός και τον Θανάσης Πάτρας, πέρασαν πριν λίγες μέρες από casting για αναλάβουν την παρουσίαση του «Joker».

Παράλληλα, βγήκε στον αέρα και το πρώτο trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής, με το σλόγκαν «Οι κανόνες απλοί, οι ανατροπές μεγάλες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE