ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σε τράπεζα στον Στρόβολο – Δράστης απέσπασε χρήματα υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σε τράπεζα στον Στρόβολο – Δράστης απέσπασε χρήματα υπό την απειλή μαχαιριού

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/08, σε τράπεζα στην περιοχή Στροβόλου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι (14/08), όταν άνδρας μπήκε με κουκούλα εντός του τραπεζικού καταστήματος και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε χρηματικό ποσό.

Nεότερη είδηση: ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Κύπριος φαίνεται να είναι ο δράστης – Το ποσό που απέσπασε

Στην συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE