Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται με θέρμη για το νέο και μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, τηλεοπτικό βήμα στην καριέρα της!

Την καθημερινή εκπομπή «Pop Up» την οποία θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβρη στη συχνότητα του ALPHA.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του εντυπωσιακού μοντέλου και στο πάνελ του νέου προγράμματος.

Μέσα από το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι Not», ωστόσο, δύο είναι οι κυρίες που μέχρι αυτή την ώρα έχουν δώσει τα χέρια με τον ALPHΑ και θα τις δούμε στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και μια… εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος, λοιπόν, για την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε όπως η ίδια ανακοίνωσε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς και η δημοσιογράφος του ALPHA, Φωτεινή Πετρογιάννη που τώρα βρίσκουμε στην ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Παντού»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.