Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται με θέρμη για το νέο και μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, τηλεοπτικό βήμα στην καριέρα της!

Την καθημερινή εκπομπή «Pop Up» την οποία θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβρη στη συχνότητα του ALPHA.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του εντυπωσιακού μοντέλου και στο πάνελ του νέου προγράμματος.

Μέσα από το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι Not», ωστόσο, δύο είναι οι κυρίες που μέχρι αυτή την ώρα έχουν δώσει τα χέρια με τον ALPHΑ και θα τις δούμε στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και μια… εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος, λοιπόν, για την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε όπως η ίδια ανακοίνωσε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς και η δημοσιογράφος του ALPHA, Φωτεινή Πετρογιάννη που τώρα βρίσκουμε στην ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Παντού»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE