Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Πρόσωπα «έκπληξη» πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Pop Up»

Η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται με θέρμη για το νέο και μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, τηλεοπτικό βήμα στην καριέρα της!

Την καθημερινή εκπομπή «Pop Up» την οποία θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβρη στη συχνότητα του ALPHA.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του εντυπωσιακού μοντέλου και στο πάνελ του νέου προγράμματος.

Μέσα από το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι Not», ωστόσο, δύο είναι οι κυρίες που μέχρι αυτή την ώρα έχουν δώσει τα χέρια με τον ALPHΑ και θα τις δούμε στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και μια… εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος, λοιπόν, για την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε όπως η ίδια ανακοίνωσε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς και η δημοσιογράφος του ALPHA, Φωτεινή Πετρογιάννη που τώρα βρίσκουμε στην ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Παντού»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE