ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

Στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 20 ετών, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή (14/08), σε τράπεζα στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για το εν λόγω πρόσωπο προέκυψε μαρτυρία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (14/08).

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία έχει περάσει ήδη χειροπέδες σε 17χρονο λίγο μετά την ληστεία. Ο δράστης εισήλθε εντός της τράπεζας και αφού πρόταξε μαχαίρι, απέσπασε το ποσό των 30.000 ευρώ. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE