ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

Στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 20 ετών, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή (14/08), σε τράπεζα στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για το εν λόγω πρόσωπο προέκυψε μαρτυρία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (14/08).

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία έχει περάσει ήδη χειροπέδες σε 17χρονο λίγο μετά την ληστεία. Ο δράστης εισήλθε εντός της τράπεζας και αφού πρόταξε μαχαίρι, απέσπασε το ποσό των 30.000 ευρώ. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE