ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο η Αστυνομία - Αρνείται οποιαδήποτε ενοχή

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο η Αστυνομία - Αρνείται οποιαδήποτε ενοχή

Χειροπέδες σε 32 ετών Ελληνοκύπριο πέρασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (14/08) η αστυνομία στη Λεμεσό, σε σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, μεταξύ των χωριών Πραστειού και Αυδήμου στη Λεμεσό.

Εναντίον του συλληφθέντα προέκυψε μαρτυρία ότι σχετίζεται με την υπόθεση.  Ο ύποπτος ανακρίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.  Αρνείται ενοχή στην υπόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE