ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο η Αστυνομία - Αρνείται οποιαδήποτε ενοχή

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο η Αστυνομία - Αρνείται οποιαδήποτε ενοχή

Χειροπέδες σε 32 ετών Ελληνοκύπριο πέρασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (14/08) η αστυνομία στη Λεμεσό, σε σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, μεταξύ των χωριών Πραστειού και Αυδήμου στη Λεμεσό.

Εναντίον του συλληφθέντα προέκυψε μαρτυρία ότι σχετίζεται με την υπόθεση.  Ο ύποπτος ανακρίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.  Αρνείται ενοχή στην υπόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE