Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έθεσε τον πήχη ψηλά για τη νέα κυβέρνηση
Μηδενική πίστωση χρόνου και αυστηρό μήνυμα στους νέους Υπουργούς
.jpg)
Συγκεκριμένα, ο Ύπατος Εκπρόσωπος ανέφερε τα εξής: "ολοκληρώθηκε ένα καλό και παραγωγικό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων".
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συμβούλιο ΥΠΕΞ της Ε.Ε: Πλήρης αλληλεγγύη των '27' στην Ελλάδα - Τα θέματα που συζητήθηκαν
Σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο, ο Ύπατος Εκπρόσωπος είπε ότι εκφράστηκε "πλήρης αλληλεγγύη με την Ελλάδα και την Κύπρο", ενώ υπήρξε "απαίτηση για άμεση αποκλιμάκωση από την Τουρκία και επανέναρξη του διαλόγου".
Σε σχέση με τη Λευκορωσία, ανέφερε ότι "η ΕΕ δεν δέχεται τα εκλογικά αποτελέσματα" και "οι εργασίες ξεκινούν για την επιβολή κυρώσεων σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τη βία και τη νοθεία".
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




