Καλή η θάλασσα αλλά γέμισαν και τα βουνά - Κοσμοσυρροή σε εκδρομικούς χώρους

Καλή η θάλασσα αλλά γέμισαν και τα βουνά - Κοσμοσυρροή σε εκδρομικούς χώρους

Υπερπλήρεις είναι κάποιοι από τους εκδρομικούς χώρους στις δασικές περιοχές, δεικνύοντας αυξημένη προσέλευση του κοινού, ενώ μερικοί διαθέτουν ακόμα χώρο για αριθμό επισκεπτών. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, σήμερα Δεκαπενταύγουστο, με βάσει τα δεδομένα στις 11.30, στο Δάσος Τροόδους ο εκδρομικός χώρος Τροοδίτισσας είναι υπερπλήρης. Προσθέτει ότι οι  εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Πασιά Λειβάδι, Μέσα Ποταμού, Καμπί του Καλογήρου, Φράκτης του Ξυλιάτου, Αγίας Παρασκευής  Κάμπος του Λιβαδιού, Κακομάλλη, Καπουράς, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα. μπορούν να δεχτούν αριθμό επισκεπτών.
 
Αναφέρει περαιτέρω ότι στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου ο εκδρομικός χώρος Τίμης είναι υπερπλήρης, αλλά διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Πυκνής, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας και Ξυσταρούδας.
 
Στο Δάσος Μαχαιρά οι εκδρομικοί χώροι Κιόνια, Μάντρα του Καμπιού και Κόρνου μπορούν να δεχτούν περιορισμένο αριθμό ατόμων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE