Μέρκελ και Μακρόν συζητούν για τα Ελληνοτουρκικά - Πότε αναμένεται η συνάντηση

Μέρκελ και Μακρόν συζητούν για τα Ελληνοτουρκικά - Πότε αναμένεται η συνάντηση

Στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της Τουρκίας και η νέα ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στις συνομιλίες που έχουν ήδη προγραμματιστεί να γίνουν ανάμεσα στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Ειναι πλέον γεγονός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι ο Μακρόν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για όλα όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο με την παραβατικότητα της Τουρκίας τόσο επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όσο και στη Λιβύη.

Υπενθυμίζεται ότι για τα θέματα αυτά είχε συνομιλήσει χθες Παρασκευή (14/08) και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Επιθυμία του να λυθούν τα όποια ζητήματα με ειρηνικά μέσα και με σεβασμό στις βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου.

Από το Βημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE