ΔΕΝΔΙΑΣ: 'Η σκέψη μας σε όσους προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα'

ΔΕΝΔΙΑΣ: 'Η σκέψη μας σε όσους προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα'

Σε δηλώσεις προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, ενόψει 15Αυγούστου.

«Μεγάλη γιορτή σήμερα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Φέτος ας τιμήσουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου με κατάνυξη, αλλά και με ασφάλεια, με τη σκέψη μας σε όσους προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα σε θάλασσα, ξηρά και αέρα.

Θερμές ευχές στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.