Ο 'Ριρίκκος ο Καντηλανάφτης' σε μια κωμική εκτέλεση - 'Από την Αγγλία πίσω στο χωρκόν'

Ο 'Ριρίκκος ο Καντηλανάφτης' σε μια κωμική εκτέλεση - 'Από την Αγγλία πίσω στο χωρκόν'

Με νέο βίντεο επέστρεψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Κώστας Κακογιάννης, το οποίο φαίνεται να στηλιτεύει κωμικά τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.

Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο ΡΙΡΙΚΚΟΣ 2 “Ο Καντηλανάφτης”, το οποίο αφενός μιλάει για την ανεργία, και αφετέρου για την καταναγκαστική ανάγκη μεγάλης μερίδας της κοινωνίας να αναδειχτεί επαγγελματικά και κοινωνικά.

Δείτε το τραγούδι και τους στίχους παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE