Ο 'Ριρίκκος ο Καντηλανάφτης' σε μια κωμική εκτέλεση - 'Από την Αγγλία πίσω στο χωρκόν'

Ο 'Ριρίκκος ο Καντηλανάφτης' σε μια κωμική εκτέλεση - 'Από την Αγγλία πίσω στο χωρκόν'

Με νέο βίντεο επέστρεψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Κώστας Κακογιάννης, το οποίο φαίνεται να στηλιτεύει κωμικά τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.

Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο ΡΙΡΙΚΚΟΣ 2 “Ο Καντηλανάφτης”, το οποίο αφενός μιλάει για την ανεργία, και αφετέρου για την καταναγκαστική ανάγκη μεγάλης μερίδας της κοινωνίας να αναδειχτεί επαγγελματικά και κοινωνικά.

Δείτε το τραγούδι και τους στίχους παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE