ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

Σύμφωνα με τις τελευταία στοιχεία που έρχονται στο κέντρο επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο, όπως μεταδίδει το OPEN TV, η φρεγάτα Kemal Reis, αποχωρεί από την Ελληνική ΑΟΖ και την συνοδεία του Oruc Reis.

Όπως μεταδίδεται, το Kemal Reis, από τις ναυαρχίδες του τουρκικού στόλου, φαίνεται να αλλάζει πορεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, όλα συγκλίνουν προς την αποκοπή του εν λόγω πλοίου από τον σχηματισμό που πλαισιώνει το ερευνητικό Oruc Reis.

Μάλιστα, εικάζεται ότι αποχωρεί λόγω των ζημιών που υπέστει από την Ελληνική φρεγάτα «Λήμνος». Σε κάθε περίπτωση, αυτή η νηοπομπή η οποία συνοδεύει το Oruc Reis έχει ενισχυθεί, από το βράδυ της Παρασκευής (14/08), με άλλες δύο τουρκικές φρεγάτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Kemal Reis πιθανώς πλέει προς τη βάση του, στο Ακσάζ.

Φυσικά, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας.

Οι κινήσεις παρακολουθούνται στενά από τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και το Πεντάγωνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top