ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

Σύμφωνα με τις τελευταία στοιχεία που έρχονται στο κέντρο επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο, όπως μεταδίδει το OPEN TV, η φρεγάτα Kemal Reis, αποχωρεί από την Ελληνική ΑΟΖ και την συνοδεία του Oruc Reis.

Όπως μεταδίδεται, το Kemal Reis, από τις ναυαρχίδες του τουρκικού στόλου, φαίνεται να αλλάζει πορεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, όλα συγκλίνουν προς την αποκοπή του εν λόγω πλοίου από τον σχηματισμό που πλαισιώνει το ερευνητικό Oruc Reis.

Μάλιστα, εικάζεται ότι αποχωρεί λόγω των ζημιών που υπέστει από την Ελληνική φρεγάτα «Λήμνος». Σε κάθε περίπτωση, αυτή η νηοπομπή η οποία συνοδεύει το Oruc Reis έχει ενισχυθεί, από το βράδυ της Παρασκευής (14/08), με άλλες δύο τουρκικές φρεγάτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Kemal Reis πιθανώς πλέει προς τη βάση του, στο Ακσάζ.

Φυσικά, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας.

Οι κινήσεις παρακολουθούνται στενά από τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και το Πεντάγωνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE