ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ: Πληροφορίες ότι αποχωρεί η φρεγάτα ΄'Kemal Reis' - VIDEO

Σύμφωνα με τις τελευταία στοιχεία που έρχονται στο κέντρο επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο, όπως μεταδίδει το OPEN TV, η φρεγάτα Kemal Reis, αποχωρεί από την Ελληνική ΑΟΖ και την συνοδεία του Oruc Reis.

Όπως μεταδίδεται, το Kemal Reis, από τις ναυαρχίδες του τουρκικού στόλου, φαίνεται να αλλάζει πορεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, όλα συγκλίνουν προς την αποκοπή του εν λόγω πλοίου από τον σχηματισμό που πλαισιώνει το ερευνητικό Oruc Reis.

Μάλιστα, εικάζεται ότι αποχωρεί λόγω των ζημιών που υπέστει από την Ελληνική φρεγάτα «Λήμνος». Σε κάθε περίπτωση, αυτή η νηοπομπή η οποία συνοδεύει το Oruc Reis έχει ενισχυθεί, από το βράδυ της Παρασκευής (14/08), με άλλες δύο τουρκικές φρεγάτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Kemal Reis πιθανώς πλέει προς τη βάση του, στο Ακσάζ.

Φυσικά, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας.

Οι κινήσεις παρακολουθούνται στενά από τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και το Πεντάγωνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE