ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πέθανε ο αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ - Τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο

ΗΠΑ: Πέθανε ο αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ - Τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο

«Εφυγε» στα 71 του ο αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ, σύμφωνα με δήλωση του υπεύθυνου Τύπου του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο αδελφός του, πρόεβη σε δηλώσεις.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ ήταν μικρότερος αδελφός του Αμερικανού προέδρου και σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948. Ο Ντόναλντ Τραμπ στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε τον τον θάνατο του αδελφού του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι πως ο υπέροχος αδερφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ 'αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

«Εχω έναν εξαίσιο αδελφό»

Στο μεταξύ, χθες Σάββατο (15/08) ο Τραμπ είχε επισκεφθεί τον αδελφό του στο νοσοκομείο.

Η επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου προέδρου, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα όταν έφτασε στο Πρεσβυτερινό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP που κάλυπτε το γεγονός.

«Εχω έναν εξαίσιο αδελφό. Εχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή», τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος για τον μικρότερο αδερφό του.

Γεννημένος το 1948, ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι σοβαρά άρρωστος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου που δεν αναφέρονται όμως σε άλλες λεπτομέρειες.

Ούτε ο Λευκός Οίκος, αλλά ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησαν από τι υποφέρει ο Ρόμπερτ Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος έκανε την αναγκαστική τούτη παράκαμψη στη Νέα Υόρκη, μολονότι σχεδίαζε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του στο Μπέντμινστερ, στο γειτονικό Νιου Τζέρσεϋ.

Διαπρύσιος υπερασπιστής του

Ο μικρότερος αδελφός του προέδρου είχε θέση αυξημένης ευθύνης στην οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων, τον Οργανισμό Τραμπ.

Διαπρύσιος υπερασπιστής του μεγαλύτερου αδερφού του, ο Ρόμπερτ Τραμπ πρόσφατα προσπάθησε εις μάτην να αποτρέψει την έκδοση βιβλίου από την ανιψιά του προέδρου, του οποίου η θεματολογία αναφερόταν στην οικογένεια των Τραμπ.

Το βιβλίο παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ παθολογικό ψεύτη και ναρκισσιστικό χαρακτήρα.

 

Με πληροφορίες από iefimerida.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top