ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο 40χρονος ψαροντουφεκάς - Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο 40χρονος ψαροντουφεκάς - Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Στέλιος (Στήβεν) ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ, 40 ετών από το χωριό Σιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο άντρα, εντός της θαλάσσιας περιοχής της Ορόκλινης.

Στο σκηνή μετέβησαν μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον 40χρονο να είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον μετέφεραν στην ακτή. Στη συνέχεια ο 40χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 40χρονος, είχε μεταβεί στην πιο πάνω περιοχή για ψάρεμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.
 
Το ταχύπλοο σκάφος παραλήφθηκε ως τεκμήριο και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για τη διενέργεια των απαραιτήτων εξετάσεων. Εναντίον του οδηγού του σκάφους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE