ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο 40χρονος ψαροντουφεκάς - Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο 40χρονος ψαροντουφεκάς - Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Στέλιος (Στήβεν) ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ, 40 ετών από το χωριό Σιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο άντρα, εντός της θαλάσσιας περιοχής της Ορόκλινης.

Στο σκηνή μετέβησαν μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον 40χρονο να είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον μετέφεραν στην ακτή. Στη συνέχεια ο 40χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 40χρονος, είχε μεταβεί στην πιο πάνω περιοχή για ψάρεμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.
 
Το ταχύπλοο σκάφος παραλήφθηκε ως τεκμήριο και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για τη διενέργεια των απαραιτήτων εξετάσεων. Εναντίον του οδηγού του σκάφους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE