ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός 5.1 ρίχτερ - Οι πρώτες πληροφορίες

ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός 5.1 ρίχτερ - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:27 το πρωί της Δευτέρας (17/08), στα ανοιχτά της Ύδρας, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 53 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Ύδρας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 90 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.