ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινδύνευσε με πνιγμό 65χρονος - Διασώθηκε από τους ναυαγοσώστες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινδύνευσε με πνιγμό 65χρονος - Διασώθηκε από τους ναυαγοσώστες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε νέο περιστατικό με λουόμενο που κινδύνευσε με πνιγμό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην Λάρνακα.

Όπως αναφέρει με σχετική ανακοίνωση η Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, γύρω στις 08:30, 65χρονος κινδύνευσε στο νερό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε νέο περιστατικό παρολίγον πνιγμού ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Φοινικούδων της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα στις 16/08/2020 και ώρα 08.30, οι ναυαγοσωστες εντόπισαν άνδρα ηλικίας 65 περίπου ετών να κινδυνευει στο νερό. Ακολούθηκε ανέλκυση του από το νερό και άμεση παροχή των πρώτων βοηθειών.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του άνδρα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE