Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

EUROPALEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΧΤΑΡ: 5-0

Γήπεδο: Merkur Spiel-Arena 

Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε συνέτριψε τη Σαχτάρ με 5-0 και πέρασε στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 19ο λεπτό μετά από λάθος του Πιάτοβ, ο Μπαρέλα πήρε την μπάλα και σέντραρε όμορφα και ο Λαουτάρο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Σχεδόν με τη σέντρα η άμυνα της Σαχτάρ έδιωξε δύσκολα μετά από γύρισμα του Λαουτάρο και στο 26’ ο Ντ’Αμπρόζιο σέντραρε από δεξιά αλλά η μπάλα πε΄ρασε από φύο παίκτες της Ίντερ.

Στο 29’ ο Ντε Φράι έκοψε με προβολή τον Μοράες και στο 356’ ο Πιάτοβ έσωσε μετά από σουτ του Μπαρέλα..

Στο 36ο λεπτό η κεφαλιά του Τάισον πέρασε λίγο έξω και στο 43’ ο Μάρκος Αντόνιο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Στο 48’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες προσπάθησε να κρεμάσει από μακριά τον Πιάτοβ,, αλλά απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Σαχτά, όπως έκανε και στο επόμενο λεπτό σε νέο σουτ του Αργεντινού και στο 51’ το γύρισμα του Λουκάκου έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 62’ ο Μοράες σηκώθηκε στη σέντρα του Ματβιγένκο, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε απευθείας πάνω στον Χαντάνοβιτς.

Τελικά στο 64ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπρόζοβιτς, ο Ντ’ Αμρόζιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 72’ ο Λουκάκου έκανε την κίνηση, πλάσαρε στα όρια της περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Πιάτοβ.

Μάλιστα στο 74ο λεπτό, ο Στεπανένκο έκανε λάθος, ο Μπρόζοβιτς έκλεψε κι έδωσε στον Λουκάκου, ο οποίος έστρωσε στον Λαουτάρο κι εκείνος πλάσαρε για το 3-0.

Η Ίντερ δεν πάτησε φρένο και στο 78’ ο Μαρτίνες έβγαλε την ασίστ στον Λουκάκου και ο Βέλγος με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 ενώ στο 84’ ο Λουκάκου νίκησε κατά κράτος τον Κοτσολάβα πάτησε περιοχή και έκανε το 5-0

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντ’Αμπρόζιο (80’ Μόουζες), Γιανγκ (66’ Μπιράγκι), Μπρόζοβιτς (85’ Σένσι), Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Λαουτάρο Μαρτίνες (80’ Έρικσεν), Λουκάκου (85’ Εσπόζιτο)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Ντοντό, Κοτσολάβα, Ματβιγένκο, Στεπανένο, Μάρκος Αντόνιο, Άλαν Πάτρικ (58’ Σόλομον), Μάρλος (75’ Κονοπλιάνκα), Τάισον, Μοράες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE