ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

EUROPALEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΧΤΑΡ: 5-0

Γήπεδο: Merkur Spiel-Arena 

Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε συνέτριψε τη Σαχτάρ με 5-0 και πέρασε στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 19ο λεπτό μετά από λάθος του Πιάτοβ, ο Μπαρέλα πήρε την μπάλα και σέντραρε όμορφα και ο Λαουτάρο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Σχεδόν με τη σέντρα η άμυνα της Σαχτάρ έδιωξε δύσκολα μετά από γύρισμα του Λαουτάρο και στο 26’ ο Ντ’Αμπρόζιο σέντραρε από δεξιά αλλά η μπάλα πε΄ρασε από φύο παίκτες της Ίντερ.

Στο 29’ ο Ντε Φράι έκοψε με προβολή τον Μοράες και στο 356’ ο Πιάτοβ έσωσε μετά από σουτ του Μπαρέλα..

Στο 36ο λεπτό η κεφαλιά του Τάισον πέρασε λίγο έξω και στο 43’ ο Μάρκος Αντόνιο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Στο 48’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες προσπάθησε να κρεμάσει από μακριά τον Πιάτοβ,, αλλά απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Σαχτά, όπως έκανε και στο επόμενο λεπτό σε νέο σουτ του Αργεντινού και στο 51’ το γύρισμα του Λουκάκου έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 62’ ο Μοράες σηκώθηκε στη σέντρα του Ματβιγένκο, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε απευθείας πάνω στον Χαντάνοβιτς.

Τελικά στο 64ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπρόζοβιτς, ο Ντ’ Αμρόζιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 72’ ο Λουκάκου έκανε την κίνηση, πλάσαρε στα όρια της περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Πιάτοβ.

Μάλιστα στο 74ο λεπτό, ο Στεπανένκο έκανε λάθος, ο Μπρόζοβιτς έκλεψε κι έδωσε στον Λουκάκου, ο οποίος έστρωσε στον Λαουτάρο κι εκείνος πλάσαρε για το 3-0.

Η Ίντερ δεν πάτησε φρένο και στο 78’ ο Μαρτίνες έβγαλε την ασίστ στον Λουκάκου και ο Βέλγος με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 ενώ στο 84’ ο Λουκάκου νίκησε κατά κράτος τον Κοτσολάβα πάτησε περιοχή και έκανε το 5-0

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντ’Αμπρόζιο (80’ Μόουζες), Γιανγκ (66’ Μπιράγκι), Μπρόζοβιτς (85’ Σένσι), Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Λαουτάρο Μαρτίνες (80’ Έρικσεν), Λουκάκου (85’ Εσπόζιτο)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Ντοντό, Κοτσολάβα, Ματβιγένκο, Στεπανένο, Μάρκος Αντόνιο, Άλαν Πάτρικ (58’ Σόλομον), Μάρλος (75’ Κονοπλιάνκα), Τάισον, Μοράες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Στον τελικό με εκκωφαντική πεντάρα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης τραυματία στην Άμμο του Καμπούρη - Δείτε βίντεο

Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - «Καλό ταξίδι αγαπημένη συνάδελφε...»



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top