Στην Κύπρο ο Έλληνας ΥΠΕΞ με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις - Διαβουλεύσεις με ΠτΔ και Χριστοδουλίδη

Στην Κύπρο ο Έλληνας ΥΠΕΞ με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις - Διαβουλεύσεις με ΠτΔ και Χριστοδουλίδη

Στην Κύπρο αναμένεται την Τρίτη (18/08), ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ και της ομάδας που θα τον συνοδέψει, προέκυψε μετά από αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης την Δευτέρα (17/08).

Στις 11.30 το πρωί ο Νίκος Δένδιας, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στην Προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος. Ακολούθως, στις 13:30 θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ μετά το πέρας των διαβουλεύσεων θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο με τις τουρκικές προκλήσεις ενώ έμφαση θα δοθεί στον συντονισμό των δράσεων έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν.

Θυμίζουμε, ότι στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ειδική Σύνοδος Κορυφής, όπου θα συζητηθεί η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE