Προκαλούν τούρκοι χάκερ: Επιτέθηκαν σε κυβερνητικές και στρατιωτικές ιστοσελίδες

Προκαλούν τούρκοι χάκερ: Επιτέθηκαν σε κυβερνητικές και στρατιωτικές ιστοσελίδες

Επίθεση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. φαίνεται πως πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερ το πρωί της Τρίτης (18/08).

Συγκεκριμένα, οι χάκερ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του grtimes.gr, ανάρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το εξής μήνυμα
 
«Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand».
 
Πηγή: CNN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE