Προκαλούν τούρκοι χάκερ: Επιτέθηκαν σε κυβερνητικές και στρατιωτικές ιστοσελίδες

Προκαλούν τούρκοι χάκερ: Επιτέθηκαν σε κυβερνητικές και στρατιωτικές ιστοσελίδες

Επίθεση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. φαίνεται πως πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερ το πρωί της Τρίτης (18/08).

Συγκεκριμένα, οι χάκερ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του grtimes.gr, ανάρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το εξής μήνυμα
 
«Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand».
 
Πηγή: CNN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.