Πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας

Πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας

Εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας, προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης 18/08. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα (18/08), τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε πυρκαγιά σε ένα από τα πέντε φωτισμένα διακοσμητικά ψαροκάικα που βρίσκονται στον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά από την οποία το ψαροκάικο, που είναι περιουσία του Δήμου Αγίας Νάπας, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
 
Από τις πρώτες εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να δηλώνει κακόβουλη ενέργεια.
 
Ωστόσο η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.  

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE