Πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας

Πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας

Εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας, προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης 18/08. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα (18/08), τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε πυρκαγιά σε ένα από τα πέντε φωτισμένα διακοσμητικά ψαροκάικα που βρίσκονται στον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά από την οποία το ψαροκάικο, που είναι περιουσία του Δήμου Αγίας Νάπας, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
 
Από τις πρώτες εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να δηλώνει κακόβουλη ενέργεια.
 
Ωστόσο η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.  

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE