ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής μεγάλης ποσότητας εργαλείων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεγάλη ποσότητα εργαλείων εντοπίστηκε μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στην Πάφο, στην οποία διαμένει 47χρονος. 

Ο  47χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής των εργαλείων. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE