Κορωνοϊός- Ελλάδα: Αρνητικό ρεκόρ με 269 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός- Ελλάδα: Αρνητικό ρεκόρ με 269 νέα κρούσματα

Στα 269 τα νέα κρούσματα του νέου ιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή (Τρίτη 18/8) ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 269 κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 7472, εκ των οποίων το 55.3% αφορά άνδρες.

1742 (23.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3516 (47.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

25 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 7 (28.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 52.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 137 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 232 θανάτους συνολικά στη χώρα. 82 (35.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 95.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η συνομιλία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πολυτελές θέρετρο του Αμερικανού προέδρου, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.