Κορωνοϊός- Ελλάδα: Αρνητικό ρεκόρ με 269 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός- Ελλάδα: Αρνητικό ρεκόρ με 269 νέα κρούσματα

Στα 269 τα νέα κρούσματα του νέου ιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή (Τρίτη 18/8) ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 269 κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 7472, εκ των οποίων το 55.3% αφορά άνδρες.

1742 (23.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3516 (47.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

25 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 7 (28.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 52.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 137 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 232 θανάτους συνολικά στη χώρα. 82 (35.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 95.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραήλ: Ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας - Γέμισε άρματα μάχης - Σφοδροί βομβαρδισμοί

Ισραήλ: Ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας - Γέμισε άρματα μάχης - Σφοδροί βομβαρδισμοί

Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας, αναφέρει ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, επικαλούμενο πηγές του στην κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου

BEST OF TOTHEMAONLINE