ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο- Έφτασαν κοντά στο όνειρο αρκετοί- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο- Έφτασαν κοντά στο όνειρο αρκετοί- ΠΙΝΑΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/8 η κλήρωση του Τζόκερ αφήνοντας «γλυκόπικρη» γεύση σε αρκετούς παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΠΑΠ σημειώθηκε νέο τζακποτ και το τυχερό παιχνίδι την Πέμπτη 20/9 αναμένεται να μοιράσει κοντά στα 2.500.00 ευρώ.

Στην κλήρωση με αριθμό 2169 δεν βρέθηκε υπερτυχερός στη 1η κατηγορία, ωστόσο η τύχη «έκλεισε» το μάτι σε αρκετά δελτία με τους κατόχους να γίνεται πλουσιότεροι κατά κατά 6.268 ευρώ, αφού μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς όχι όμως και τον τζόκερ.

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν: 1,3,13,27,33 και τζόκερ ο αριθμός 11

Άλλα 30 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.