ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

Στις 37.406 περιορίστηκαν τον Ιούλιο του 2020 τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μεγάλη μείωση 77,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2019 (166.175), λόγω περιορισμών συνεπεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Ιούλιο 2020, ήταν η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE