ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

Στις 37.406 περιορίστηκαν τον Ιούλιο του 2020 τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μεγάλη μείωση 77,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2019 (166.175), λόγω περιορισμών συνεπεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Ιούλιο 2020, ήταν η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE