ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

Στις 37.406 περιορίστηκαν τον Ιούλιο του 2020 τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μεγάλη μείωση 77,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2019 (166.175), λόγω περιορισμών συνεπεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Ιούλιο 2020, ήταν η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.