ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 77,5% στα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό

Στις 37.406 περιορίστηκαν τον Ιούλιο του 2020 τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μεγάλη μείωση 77,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2019 (166.175), λόγω περιορισμών συνεπεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Ιούλιο 2020, ήταν η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE