Χριστοδουλίδης: Στόχος νέα διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό μέσα στο καλοκαίρι
Άτυπος στόχος είναι όπως εντός του καλοκαιριού να συγκληθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω 13:03 σε ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και αποκαλάμες πίσω από κατοικημένη περιοχή στην Ανθούπολη. Επιχειρούν 2 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λευκωσίας με τα πληρώματα τους.
Οι κατοικίες προφυλάχθηκαν από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Επηρεάστηκε πρόχειρο υποστατικό το οποίο αποθηκεύονταν μεταξύ άλλων και κύλινδρα πεπιεσμένων αερίων.
Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, εφαρμόζονται όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το κοινό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




