Τουλάχιστον 45 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο στα ανοικτά της Λιβύης

Τουλάχιστον 45 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο στα ανοικτά της Λιβύης

Τουλάχιστον 45 πρόσφυγες και μετανάστες πέθαναν αυτήν την εβδομάδα στα ανοικτά της Λιβύης στο πλέον πολύνεκρο ναυάγιο του έτους, έγινε σήμερα γνωστό από τα Ηνωμένα Εθνη στη Γενεύη.

Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναφέρουν, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν από κοινού ότι οι 37 επιζώντες που διασώθηκαν από ψαράδες περιέγραψαν πως τουλάχιστον 45 άλλοι συνταξιδιώτες τους πέθαναν όταν η μηχανή της βάρκας τους εξερράγη στα ανοικτά της Ζουάρα (Λιβύη).

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE