Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Πώρο

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Πώρο

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Σπύρος Πώρος καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία.

«Καλό σου ταξίδι μαμά και καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πώρος.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι, έδωσαν τα συλλυπητήρια τους στα σχόλια της εν λόγω ανάρτησης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE